Bent u benieuwd hoe hoog het bedrag aan alimentatie zou moeten zijn? Of bent u benieuwd of de afgesproken/vastgestelde alimentatie nog in lijn is met de alimentatienormen? Laat dan een alimentatiecheck uitvoeren.
De alimentatiecheck omvat:
– gesprek op kantoor met een advocaat;
– alimentatieberekening en schriftelijk advies opgesteld door een advocaat.
Wij bieden de alimentatiecheck aan voor een vast tarief van € 475,-, inclusief BTW en kantoorkosten.
De alimentatiecheck is bedoeld om te beoordelen of een verzoek tot vaststelling of wijziging van de alimentatie haalbaar is. Met de berekening en het advies kunt u proberen de alimentatie in onderling overleg vast te stellen of aan te passen. Besluit u zich na de alimentatiecheck te laten bijstaan door een advocaat, zullen de vervolgwerkzaamheden worden verricht tegen het reguliere uurtarief.
Omdat de alimentatieberekeningen worden opgesteld door een advocaat, kunnen deze berekeningen bij het verzoekschrift tot wijziging of vaststelling van de alimentatie worden gevoegd. Besluit u naar aanleiding van onze alimentatiecheck de zaak voort te zetten, voorkomt u dubbele kosten.